Försäkring

Föreningen rekommenderar Reason Global för tillhandahållandet av selfstorage försäkring för företag och kunder. De har ett försäkringspaket speciellt avsedd för selfstorage-branchen.

Kontakta oss:

Dan Reynolds
Account Executive
T · +44 (0) 1273 200 471
M: +44 (0) 7725 246 128
E · danielreynolds@reason-global.com

Reason Global är stolta över att nu samarbeta med nästan 60 % av Sveriges SSA-medlemmar genom vår varuförsäkring.

Vår varuförsäkring för selfstorage-företag innehåller ett antal attraktiva fördelar som gör den till en av de mest prisvärda i sitt slag. Försäkringen täcker förluster som orsakas av (ta med alla risker utom vattenskador). Dessutom täcker försäkringen sådant som de flesta försäkringar av det här slaget inte täcker, t.ex. översvämningar.

Försäkringen, som har utformats av en medlem i Reason Global-teamet, är en intäktsgenererande produkt som kan tecknas av selfstorage-företag i Sverige.  Den omfattande och flexibla varuförsäkringen kan även erbjudas till dina kunder på försäljningsstället för att generera ytterligare intäkter till ditt företag.

Kundomdömen

Pelican Self Storage har samarbetat med Reason Global inom Norden under flera år. Servicen som Reason Global tillhandahåller har varit oerhört gynnsam för oss när det kommer till upprättande av försäkringar i företaget samt utbildning av personalen. Vi har på alla sätt och vis varit väldigt nöjda med tjänsten som Reason Global tillhandahåller.

Allan Agerskov – Pelican Self Storage

  Som medlemmar i en selfstorage-förening är vi alla konkurrenter, men vi känner att försäkringsprogrammet bidrar till att ”rensa upp” hela branschen. Anledningen till att vi inledde samarbetet med Reason Global Insurance var deras omfattande erfarenhet och teamets goda meritlista inom selfstorage-branschen. Vi tittade på lokala alternativ som möjligtvis kunde ha varit lättare att förmedla till våra lokala medlemmar, men erfarenhet och goda meriter är ytterst viktigt för oss. En stor andel av företagen som är SSA-medlemmar använder Reason Globals varuförsäkringslösning. Detta är tack vare deras gedigna erfarenhet inom branschen, deras omfattande expertis och eftersom de tillhandhåller en tjänst som är specifikt avsedd för vår bransch.

 Michael Fogelberg, ordförande för Self Storage Association Sweden