Årlig europeisk konferens och mässa

Den europeiska konferensen inom Self Storage 2018 går av stapeln i Paris den 27–28 september

 

Varje år arrangerar brittiska SSA en europeisk tvådagarskonferens för både brittiska SSA-medlemmar och medlemmar i de övriga europeiska self-storage-föreningarna. Konferenserna ger medlemmar möjlighet att hålla sig branschuppdaterade och träffa leverantörer inom Self Storage. Men kanske viktigast av allt är möjligheten att nätverka med andra medlemmar, både större och mindre aktörer.

Konferensen avslutas med en galamiddag där årets branschpristagare i Europa koras. Konferensen lockar inte bara representanter från Europa, utan från hela världen. Bland de senaste årens värdstäder finns Stockholm, Amsterdam, Barcelona och London.

Förra året tog vi konferensen till till Maritim proArte Hotel i Berlin. Då slog vi även rekord i antal deltagare, 530 personer under de två dagarna. Även utställarna var fler till antal så med facit i hand kan vi konstatera att det var vår hittills största och bästa konferens.

I år tar vi Selfstorage-branschen till Marriot Rive Gauche Hotel i Paris. Biljetter, mer information och program finns på www.fedessa.org hemsida.

Mer information om årets konferens i Paris hittar du i vänstermenyn. Du kommer att omdirigeras till FEDESSA sida där du kan hittar mer information om årets konferens på engelska.

Se till att boka din plats idag för att inte missa årets viktigaste event inom storage.