Årlig europeisk konferens och mässa

Den europeiska konferensen för selfstorage-organisationer 2017 hålls

i Paris den 27–28 september!

 

Varje år arrangerar brittiska SSA en europeisk tvådagarskonferens för både brittiska SSA-medlemmar och medlemmar i de övriga europeiska self-storage-föreningarna som är medlemmar i den europeiska federationen FEDESSA. Konferenserna ger medlemmar möjlighet att hålla sig à jour with med branschens utveckling och träffa leverantörer på branschmässan. Men kanske viktigast av allt är möjligheten att nätverka med andra medlemmar och leverantörer.

Konferensen avslutas med en galamiddag där årets branschpristagare i Europa koras. Konferensen lockar inte bara representanter från Europa, utan från hela världen. Bland de senaste årens värdstäder finns Stockholm, Amsterdam, Barcelona och London.

Förra året tog vi konferensen till till Maritim proArte Hotel i Berlin, strategiskt beläget nära butikerna på shoppinggatan Friedrichstrasse. Härifrån är det enkelt att ta sig till andra delar av staden, bland annat från Friedrichstrasse t-bana som ligger bara 300 meter från hotellet den 17 och 18 oktober. Då slog vi även rekord i antal deltagare, 530 personer under de två dagarna, och även med fler utställare kan vi lugnt konstatera att det var vår hittills största och bästa konferens.

I år tar vi selfstorage-branschen till Maritim proArte Hotel i Berlin, strategiskt beläget nära butikerna på shoppinggatan Friedrichstrasse. Härifrån är det enkelt att ta sig till andra delar av staden, bland annat från Friedrichstrasse t-bana som ligger bara 300 meter från hotellet.

Mer information om årets konferens i Paris hittar du i vänstermenyn. Du kommer att omdirigeras till FEDESSA sida där du kan hittar mer information om årets konferens på engelska.

Se till att boka din plats idag för att inte missa årets viktigaste event inom storage.