Branschdag 2019

Branschdag 2019 i Stocholm var en stor framgång.

Branschdag 2020 kommer att äga rum den 21 april 2020. 

Mer information om konferensen i Stockholm kommer snart.

----

SSA SWEDEN BRANSCHDAG 2019

på 7A Centralen i Stockholm den 11 april 2019

 

Plats

I år kommer evenemanget att äga rum på 7A Centralen alldeles vid Centralstationen i Stockholms city. Det är en lokal med panoramautsikt, sociala ytor och ljus miljö – helt enkelt perfekt för effektiva nätverksträffar.
Adress: 7A Centralen - Vasagatan 7 - Stockholm

Bekräftade talare 2019

Programledare

Joakim Jardenberg

Joakim Jardenberg är en förändringsförespråkare, framtidskramare och debattör i allt som rör sig runt gamla, nya, digitala och sociala medier. Joakim arbetar framför allt som rådgivare i internetfrågor med bland annat VD och ledningsgrupp för fem stora börsbolag på kundlistan. Han är också delägare i fyra startups (tex Planeto och Videoplaza), håller presentationer, modererar och utbildar samt arbetar pro bono för ett bättre samhälle. Många kallar honom sociala medier-terapeut. Andra kallar Joakim för VD-viskare, då han är rådgivare till VD:ar från sveriges 25 största företag, ett internationellt med över 350 000 anställda och ett litet svenskt tillväxtbolag. 

Gästföreläsare

Christel Land

En av högtalarna är Christel Land Efter att nyligen ha talat på FEDESSAS:s konferens i Paris, kommer Christel Land till Branschdagen för att berätta hur du kan förbättra din försäljningskonvertering. Efter sin MBA 2008, forskade Christel om de recessiva effekterna på den europeiska marknaden för self storage och hur företag kan anpassa sina marknadsbudskap under dessa förhållanden. Hon har arbetat på butiksnivå, lokal managementnivå (Operations, Marketing) och som IT-chef på City Self-Storage. Christel är certifierad i olika coachingtekniker, har arbetat som affärscoach och undervisar för närvarande i International CSSL Coaching Certifications.

 

Rennie Schafer

Att hemsidan är en viktig marknadsföringskanal för företaget vet de flesta. Men hur marknadsför du ditt företag på Internet, egentligen? Hur kan du utnyttja sociala medier, recensioner och andra online-resurser för att öka din förfrågan? Rennie Shafer är nuvarande VD av Self Storage Association UK och FEDESSA. Rennie har omfattande kunskaper om Self Storage industrin över hela världen. 

Dagordning Branschdag den 11 April 2019

09:30 Försäljning - Christel Land
10:30 Kaffepaus
11:05 Marknadsuppdatering - JLL
11:35 Social Media - Rennie Schafer
12:30 Lunch
13:25 Joakim Jardenberg
14:25 Industry Panel
15:10 Kaffepaus
15:30 Moms - Christer 
16:10 SSA Meeting
16:30 Round Tables
17:30  Drinks
18:00 Middag

 

Round Table 

I år kommer det också vara en Round table session somska låta medlemmarna att diskutera ämnen som är viktiga för dem med specialister och andra operatörer.

 

PRIS OCH ANMÄLEN 

Deltagaravgiften SSSA Medlemmer  Deltagaravgiften inte SSSA Medlemmer

950 SEK* (för konferensen)
1600 SEK* (för konferensen och middag)

*+25% MOMS

1140 SEK* (för konferensen)
1920 SEK* (för konferensen och middag)       

* + 25% MOMS     


Klicka här för att signa upp dig! 

Om du har några frågor vänligen kontakta gärna Paola Barraza på paola.barraza@ssasweden.com.